3abril A la recerca de Tatooin- Grup exclusiu famílies

0
Reserves abans 15 Feb descompte directe -100 Eur
Des de1.356€
Reserves abans 15 Feb descompte directe -100 Eur
Des de1.356€
Nom i Cognom*
Correu electrònic *
La teva consulta:*
* Crear un compte vol dir que estàs d'acord amb els Termes de servei i Declaració de privacitat .
Accepteu tots els termes i condicions abans de continuar amb el pas següent.
Desa a favorits!

Adding item to wishlist requires an account

577
7 dies
Barcelona, España
Túnez, África

A la recerca de Tatooin

3 Abril - 9 Abril 2023

El veritable idíl·lic planeta Tatooine, a Túnez.

Star Wars ha estat una de les pel·lícules que a tots, en major o menor mesura, ens ha agradat, que ens va impressionar al seu moment o que, simplement, ens va enganxar. S’ha mantingut durant dècades com un imprescindible, perquè qui no ha vist, almenys una vegada, Star Wars, una nova esperança?
 
S’ha creat tot un món increïble que gira al voltant dels seus personatges o naus espacials, s’han creat clubs de fans, trobades i una quantitat d’esdeveniments que ens deixa veure la gran importància d’aquesta pel·lícula.
 
És per això que visitar els escenaris de Star Wars a Túnez és gairebé un indispensable.
Itinerari del Viatge
A la recerca de Tatooin (Túnez)

Dia 1Arribada a Túnez i l''illa de Djerba i la casa de Ben

Arribada a l’aeroport internacional de Túnez, assistència pel nostre equip i trasllat a Hammamet.
Allotjament al hotel.
Després d’esmorzar, sortida cap a El Djem, visita del famós amfiteatre romà, tercer al món amb una capacitat de 35.000 espectadors. A continuació, seguim cap a Gabes, ciutat oasi i antic port comercial fenici, visita del mercat ambulant de les espècies i de Henna, tint vegetal utilitzat per les dones berbers a la casament tradicional. Després de dinar, ens traslladem cap a l’illa Djerba amb el Ferry.
Després de la travessia de l’estret de Jorf, arribada a Ajim, un port pesquer molt important, més tard, visita al lloc de rodatge (Mos Eisley -Episodi IV i Casa Ben – Episodi IV). Visita de SidiJmour situat a una bonica costa salvatge de l’illa, lloc de rodatge (Anchorhead Mos Eisley – Episodi IV). Sortida cap a l’hotel, sopar i allotjament a l’hotel Djerba Beach 4* o similar.

Dia 2Descobrint l'illa i el barri dels esclaus

Després d’esmorzar, sortida per descobrir les meravelles de l’illa de Lotos Djerba.
Visita a Guellala, llogaret de terrisseria coneguda per les pedreres subterrànies d’argila. Sortida cap al poble d’Erriadh i visita a la Ghriba, una de les sinagogues més antigues del món i és el santuari hebreu de la comunitat jueva de Djerba (durant les festes religioses de la comunitat hebraica, la visita de la sinagoga no serà possible). Sortida cap a Houmt-Souk, la capital de l’illa, visita al mercat tradicional de peix conegut per la subhasta, visita d’alguns antics Fondouk, antigues posades transformades en hotels amb encant, per descobrir l’arquitectura típica de l’illa, després temps lliure per visitar els socs tradicionals.
Dinar a base de peix i marisc per gaudir de les riqueses culinàries de l’illa. A la tarda, sortida cap a Medenine passant per la carretera romana, el camí que connecta l’illa amb el continent. Arribada i visita del Ksar de Medenine, antic graner col·lectiu de les tribus nòmades i lloc del rodatge (Mos Espa – Episodi I). Continuació cap a Tataouine, la ciutat que protegia la legió estrangera a l’època colonial francesa, visita del mercat tradicional. Sortida cap a Ksar Ouled Soltane el graner berber més prestigiós del sud de Tunísia i més el més conservat, on van rodar (Mos Espa – Episodi I).
Sopar i allotjament a l’hotel Ksar Ouled Dabbeb.

Dia 3Els troglodites i l'amenaça del fantasma

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Chenini, antic poble berber ubicat al cim de la muntanya del massís de Dhahar.
Visita al pedestre poble per descobrir les seves cases excavades a les roques i als graners de les muntanyes on arribarem a una petita mesquita blanca des de la qual podeu admirar una vista impressionant. De seguida, sortida cap a Ksar Fadada, visita a l’antic graner amb les seves Ghorfes molt ben conservades, lloc del rodatge de (Mos Espa – Episodi 1, L’amenaça del fantasma).
A continuació, seguirem travessant la serralada del Dhahar descobrint paisatges preciosos fins a Toujane, poble Bereber amagat en un paisatge muntanyós amb vistes espectaculars. Continuació cap a Matmata poble berber famós pels seus habitatges troglodites excavades a terra i el seu paisatge lunar. Visita de l’hotel troglodita Sidi Driss, lloc de rodatge de Star Wars (Granja dels Lars – Episodis 2 i 4) i dinar al mateix lloc.
Després de dinar, visita d’una casa troglodita habitada per descobrir l’estil de vida dels berbers. Sortida cap a Douz, ciutat anomenada la Porta del Desert. Possibilitat de fer un passeig a lloms de camell per admirar les dunes de sorra a la posta de sol (opcional).
Sopar i allotjament a l’hotel Sahara Douz 4* o similar.

Dia 4El llac salat i la granja dels Lars

Després d’esmorzar, visita del poble Douz on hi ha el mercat tradicional i artesanal conegut per la fabricació de calçat tradicional a base de pell de camell.
Sortida cap a Chott El Jerid el famós llac salat, una immensa depressió salina amb paisatges inusuals. Continuació cap al poble de Sidi Bou Hlel i visita del Canó que ha servit per filmar Star Wars (Episodis 1 i 4). Sortida cap a Tozeur, ciutat oasi capital de la província de Bled El Jerid «El país de les palmeres».
Després de dinar, sortida en 4X4 cap a les dunes d’Ong Ejmel amb el seu bell escenari de Star Wars (Mos Espa
Tatooine Episodi 4). A continuació, seguirem cap a l’oest per entrar al llac salat Chott El Jerid i visitar (La
granja dels Lars – Episodis 2, 3 i 4).
Tornada a Tozeur, sopar i allotjament a l’hotel Ksar Rouge 4* o similar.

Dia 5L'esplendor dels oasis de muntanya

Després d’esmorzar, sortida amb 4X4 cap als oasis de les muntanyes a la serralada de l’Atlas a prop de la frontera algeriana.
Visita de l’oasi de Chebika amb el seu magnífic paisatge muntanyós al cor de les muntanyes amb les seves fonts naturals precioses. Continuació a Tamerza i visita de les cascades i de l’antic poble abandonat que ofereix unes vistes espectaculars.
Sortida cap a Mides, tercer oasi de muntanya situat a prop de la frontera algeriana, visita del famós Canó lloc de rodatge de la pel·lícula “pacient anglès”. Després de dinar, visita de Tozeur, ciutat-oasi i capital del país de les Palmeres, visita del nucli històric per descobrir l’arquitectura típica de les cases amb façanes revestides i decorades amb maons de tova. Possibilitat de visitar el museu Chak Wak dins l’Oasi de Tozeur (Opcional), o fer activitats de Tirolines dins el parc Sahara Lounge (Opcional).
Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

Dia 6Kairouan la ciutat de les mesquites

Després d’esmorzar, sortida cap a Kairouan, capital santa de l’Islam per a la visita dels monuments antics.
Visita dels estanys d’aigua, antigues obres hidràuliques construïdes per la dinastia dels Aglabís. Visita del mausoleu del
Barber anomenat Sidi Sahib. Visita de la Gran Mesquita d’Okba primera mesquita construïda a Tunísia. Visita panoràmica de l’antiga Mesquita de les Tres Portes. Després de dinar, visita de la Medina de Kairouan amb els seus socs
i els seus carrerons.
Sortida cap a Hammamet, sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 7Túnez-Barcelona

Després de l’esmorzar i segons l’hora del vol, sortida cap a l’aeroport de Tunísia per al vol de tornada.

A les 17:00 Sortida cap a l’aeroport pel vol de tornada.

Photos

Què Inclou:

 • Vols en classe turista amb companyia internacional.
 • Trasllat anada i tornada des de l'aeroport a l'hotel.
 • Transport amb vehicle amb aire condicionat (Autobús o Minibús o Mini Van en funció del nombre de participants).
 • Guia de parla espanyola durant tot el tour.
 • Assistència a l'aeroport.
 • Allotjament 7 nits als hotels esmentats o en hotels similars de la mateixa categoria.
 • Visites esmentades al programa.
 • Entrades a llocs arqueològics, museus i mesquites.
 • Dinars segons el que indica el programa (7 Esmorzars + 6 dinars + 6 Sopars).
 • Excursió 1/2 Dia al decorat de Star wars i les dunes d'Ong Ejmel.
 • Excursió amb 4X4 als oasis de muntanya.

No Inclou:

 • Tot el no indicat a el preu inclou.
 • Excursions opcionals.
 • Propina per al guia i el conductor.
 • Taxes d'estància als hotels de 3TND (1 USD) per adult i nit
 • Begudes.
Important
 • El sopar del dia de l'arribada tal com l'esmorzar del dia de la sortida depenen sempre dels horaris dels vols.
 • L'ordre de les visites del programa podria canviar segons dies de tancament de museus o altres circumstàncies excepcionals, però sempre respectant el contingut del programa.
 • El Check out a l'hotel és a les 12:00. Després d'aquesta hora, l'hotel es reserva el dret de cobrar un càrrec addicional per sortida tardana.
 • Si l'hotel esmentat al programa no està disponible en el moment de la confirmació, la nostra agència s'encarregarà d'allotjar el client en un hotel semblant de la mateixa categoria o superior sense cost addicional.
 • En el preu del circuit, els nens més grans de 12 anys es consideraran adults.

Preu Oferta

6 nits en Hotels 4* en règim pensió completa.

 

2 ADULTS HAB. DOBLE

1550
Per persona

NEN AMB 1 ADULT (menor de 12 anys)

1395
Per persona.

NEN AMB 2 ADULTS (menor de 12 anys)

1356
Per persona.

1 ADULT EN HAB. INDIVIDUAL

Price default caption
1742
Per persona.
1 viatger/s estan pensant en aquesta excursió ara mateix!
No et perdis les nostres news!!
Sigues dels primera en enterar-te dels nostres viatges i consells per viatjar amb família.
Sí, em vull subscriure
No gràcies!
close-link

 • Benvingut a viatges4kids
 • Google Analytics

Benvingut a viatges4kids

Nosaltres ubiquem “cookies”, accedim i fem servir informació no sensible del teu dispositiu per millorar els nostres productes i personalitzar anuncis i altres continguts en aquest lloc web. Per obtenir més informació sobre les “cookies”, i com fem servir les teves dades, per veure les teves opcions o aquestes operacions, posa’t en contacte amb nosaltres a través de info@viatgeskids.com.

Google Analytics

Volem que aquest lloc ofereixi un bon servei i que sigui fàcil d’utilitzar. En aquest sentit  utilitzem cookies de Google Analytics. Això ens permet:

 • Analitzar estadísticament la informació a la que accedeixen els usuaris del nostre lloc. Les dades recopilades poden incloure l’activitat del navegador de l’usuari quan ens visita, la ruta que segueixen els usuaris en el nostre lloc, informació del proveïdor de serveis d’Internet del visitant, el nombre de vegades que els usuaris accedeixen al lloc i el comportament dels usuaris al nostre lloc (pàgines que ha visitat, formularis que s’han completat i similars).
 • Identificar els usuaris que ens visiten des de la invitació d’un lloc web associat o d’un enllaç patrocinat.

Pot obtenir més informació sobre Google Analytics a www.google.com/analytics/. Per controlar la recopilació de dades amb finalitats analítiques per part de Google Analytics, pot anar a https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en