Per què et sortirà a compte planificar les vacances familiars 330 dies abans

A qualsevol industria al món que vengui serveis, sigui turisme, finances, entreteniment, sempre hi ha algú que voldrà comprar les “ofertes d’última hora”. Tot esperant un preu extraordinari i a sobre que quadri amb les seves necessitats específiques. Qui no ho voldria?

La veritat és que tot i que hi ha planes online que et fan creure que pots aconseguir ofertes d’última hora, la veritat és que normalment hi ha bones raons per oferir aquests productes tant barats. Potser és una oferta ganxo en la que esperen que piquis per fer-te gastar més posteriorment, o intentar emplenar fins l’últim seient de l’avió, o les últimes habitacions a un hotel. És això el que busques?

La realitat és que planificar amb anticipació les vacances de la teva família sempre és la millor opció econòmica, i aquí tens les raons:

1 Qualsevol amb família necessita viatjar durant les vacances escolars i laborals. Això significa que la majoria de gent estarà buscant els mateixos bitllets i hotels a les mateixes dates als mateixos llocs.

2 Les companyies aèries incrementen sensiblement els preus dels bitllets a mida que els avions es van emplenant. Realment el millor preu s’ho enduen els primers en comprar els bitllets. Sobre 330 dies abans del viatge es quan es comencen a vendre els bitllets. PREPARAT!

3 Els hotels no faran descomptes en temporada alta, i en temporada alta és normalment quan volem viatjar amb les nostres famílies! Saben que el seu hotel estarà ple durant les vacances, alguns d’ells ja estaran reservats nou mesos inclòs per endavant. Si reserves ara amb un any d’antelació, és molt possible que sigui possible acordar un preu.

I aquí hi ha el que pots fer al respecte:

1 Planifica ara. Encara que no tinguis les vacances laborals tancades, mira si tens la possibilitat de fer una previsió el més acurada possible, basant-te si és possible en vacances d’anys anteriors.

2 Assegura el serveis de terra. Segurament els hotels mantindran els preus actuals per reserves futures a un any vista.

3 Fes servir els serveis d’un agent de viatges professional que et busqui i recomani vols amb anticipació i t’asseguri el millor horari i t’estalvií hores de molèsties intentant fent-ho tu mateix.

A Viatges4kids,  volem premiar als planificadors,  tots el que reserveu les vostres vacances d’estiu amb un mínim de 6 mesos d’antelació , tindreu com a regal l’assegurança de viatge més completa  amb anul·lació inclosa.  Val molt la pena ser planificador.