A viatges4kids partim d’una idea clara, “tothom pot viatjar” !!!

Nosaltres oferim experiències i aventures adaptades a tots els estils de famílies viatgeres i a totes les butxaques… Ja sigui en viatges per anar més per lliure només amb serveis bàsics, viatges en grup, viatges tematitzats o amb tota classe de serveis per no preocupar-se per res… Ja sigui en una escapada, un viatge de mitja distància o en viatges a mida o de llarga distància…

Sempre sota el segell d’allotjaments “4Kids Friendly”, donat que només treballem amb allotjaments pensats per a famílies amb nens i amb una valoració mínima de 4/5 a Tripadvisor.

Per facilitar la vostra elecció trobareu les nostres aventures classificades en tres estils de viatge : Basix, Mix & Luxury

Aventures de somni !!!

Estil de viatge BASIX

L’estil de viatge BASIX fa que les coses siguin senzilles, per oferir-vos experiències sorprenents per a famílies de qualsevol tipus amb pressupost, donant-vos molta llibertat. Els allotjaments són senzills però sempre sota el criteri “4Kids Friendly”, s’utilitzen transports locals i incloem temps lliure perquè pugueu fer les coses que s’adaptin a la vostra idea i el vostre pressupost.

Estil de viatge MIX

L’estil de viatge MIX, és l’elecció perfecta per a aquells que busquen una gran combinació d’activitats incloses i temps lliure per explorar una destinació per si sola. Les famílies mix, utilitzen hotels 4* i apartaments (4Kids Friendly) amb bona qualitat i situació, on s’inclouen alguns menjars.

Estil de viatge LUXURY

És l’estil de viatge per les famílies que ho volen tot, sense preocupar-se per res, gaudint d’un ritme de viatge més relaxat, allotjaments més luxosos, moltes activitats i entrades incloses, molts àpats al llarg del recorregut, ja siguin viatges en grup, personalitzats o a mida.

Tria la teva Aventura !!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *